Ανακοινώσεις
03/01/2017
Η Εταιρία 'Αφοι Φλώρου Α.Ε.' εύχεται στο Προσωπικό της , στους Πελάτες και σε όλους τους Συνεργάτες της μια Χαρούμενη Χρονιά , δημιουργική , γεμάτη Υγεία , Αγάπη και επιτυχίες σε όλους τους τομείς για όλους !!!!
03/04/2015
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έκανε εκπαιδευτικό πρόγραμμα διάσωσης από τροχαίο στον χώρο της Εταιρίας ‘’Αφοι Φλώρου Α.Ε.’’
31/03/2015
Παρέστησαν στο Περίπτερο των Αδελφών Φλώρου στην "Πολυκλαδική Έκθεση Θεσσαλίας 2015’’ Ο Περιφερειάρχης Αγοραστός Κων/νος, Ο Δήμαρχος Λαρισαίων Καλογιάννης Απόστολος, Ο Βουλευτής των ΑΝΕΛ Κος Κόκκαλης και εκπρόσωπος του Δήμου Λαρισαίων Κος Σούλτης.

31/03/2015
Η Εταιρία ''Αφοι Φλώρου'', τα ''Εκπαιδευτήρια Νίκου Μπακογιάννη'' στην Λάρισα, το ''Μουσικό Σχολείο Λάρισας'' και η Εταιρία εμφιάλωσης νερού ''Θεώνη'' , με την Ευαισθησία τους μας Συγκίνησαν όλους με την κίνηση τους να δωρίσουν σαν πρώτη φάση 2 αμαξίδια στον ''Σύλλογο Αναπήρων Πολιτών Λάρισας'' παρουσία της Αντιπροέδρου του Συλλόγου Κυρίας Τριζόγλου Νικολέτας !!!
31/03/2015
Τελείωσε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της Εταιρίας ‘’ΑΦΟΙ ΦΛΩΡΟΥ Α.Ε.’’ στην
"Πολυκλαδική Έκθεση Θεσσαλίας 2015". Χιλιάδες οι Επισκέπτες, πολλά τα Συγχαρητήρια και το πιο σημαντικό η ευαισθησία του κόσμου στην καμπάνια μας για την συλλογή από καπάκια για την αγορά δύο ( 2 ) Αναπηρικών Αμαξιδίων και την παράδοση τους στον ‘’Σύλλογο Αναπήρων Πολιτών Λάρισας’’ .