Πολυκλαδική Έκθεση Θεσσαλίας 2014
Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014 στην Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης, τα εγκαίνια της Πολυκλαδικής Έκθεσης Θεσσαλίας 2014.Η εταιρία μας ΑΦΟΙ ΦΛΩΡΟΥ Α.Ε. συμμετέχει για πρώτη φορά προωθώντας και προβάλλοντας το χώρο της ανακύκλωσης καθώς και μια σειρά δραστηριοτήτων που έχουν άμεση σχέση με τον παραπάνω τομέα.
Το περίπτερο μας επισκέφθηκε πλήθος επισκεπτών που ενημερώθηκε από το προσωπικό της εταιρίας μας για θέματα ανακύκλωσης και είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει σε βίντεο μια σειρά από έργα που ανέλαβε και ολοκλήρωσε η εταιρία μας όπως η κοπή και αποξήλωση των εργοστασίων της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης που βρίσκονται στη Λάρισα και στη Ξάνθη, κοπή και αποξήλωση δεξαμενών από το εργοστάσιο της ACHAIA CLAUSS στη Πάτρα, την κοπή και μεταφορά μη τροχαίου υλικού από τον ΟΣΕ (ράγες) κλπ.
Επίσης τον χώρο του περιπτέρου μας επισκέφθηκαν ο νυν Περιφερειάρχης και εκ νέου υποψήφιος για την Περιφέρεια Θεσσαλίας κύριος Αγοραστός, ο νυν Δήμαρχος Λαρισαίων και εκ νέου υποψήφιος κ. Τζανακούλης, η Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας και υποψήφια δήμαρχος κυρία Καραλαριώτου, ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Διαμάντος καθώς και η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας και αναπληρώτρια γραμματέας γυναικών της Νέας Δημοκρατίας κυρία Ζαχείλα.
Δείτε επίσης:
Χρόνια Πολλά
Ανακοινώσεις
Διάσωση από Τροχαίο.
Ανακοινώσεις
Διάσωση από Τροχαίο.
Ανακοινώσεις
Επίσημα Πρόσωπα στην '
Ανακοινώσεις
Ευαισθησία
Ανακοινώσεις